مطالبات داروسازان از دولت در حال حاظر به محل مناقشه بدل شده و زمزمه هر روز این شرکتها است. چرا که با اوضاع کنونی اقتصاد کشور، روز به روز بر حجم مطالبات افزوده میشود و فعالیت آنها را به مخاطره انداخته است. در این میان، کدام شرکت ها بیشترین طلب را از دولتیها دارند؟!
به گزارش فانا، داروی تزریقی Cablivi (caplacizumab) سانوفی در ترکیب با تعویض پلاسما و درمان سرکوبکننده سیستم ایمنی برای درمان بیماران بزرگسال مبتلا به aTTP یک اختلال نادر و کشنده که باعث لخته شدن خون میشود، تائیدیه FDA را گرفت.
این دارو پیشتر هم تائیدیه EMA را گرفته بود
شرکت داروسازی آتی فارمد در جشن بزرگی از جدیدترین محصول این شرکت با نام وروژست (داینوژست ۲ میلی گرم) با حضور ۴۵۰ نفر از متخصصین فعال تهران در حوزه زنان رونمایی کرد.
فانا خبر میدهد: شرکت دارویی و بهداشتی لقمان با راهاندازی خط نیمهجامدات خود در دی ماه ۱۳۹۷ موفق شد، یکی دیگر از خطوط خود را با تولید پماد بتامتازون به بهرهبرداری برساند
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) بر توجه به سلامت اداری و مبارزه با فساد تاکید کرد و گفت: بخشی از اظهارات درباره شستا نابحق و به نوعی کم لطفی است. احیای برندینگ شستا را نیز مدنظر داریم. متاسفانه در فضای رسانهای هر فساد و ناکارآمدی با اسم شستا همراه شده که درست نیست و باید این نگاه را اصلاح کنیم.
مدیرعامل سابق شستا با بیان اینکه در دوره ما یک مورد نارضایتی و اعتراض کارگری نداشتیم، گفت: تعدادی از شرکت ها زیان ده بودند که کمیته ای تشکیل دادیم و امروز شرکت چوکا و پارس الکترونیک به سوددهی رسیدهاند.
یک وارد کننده لوازم پزشکی گفت: مشکل ما داخلی است نه خارجی. شرکت های خارجی عرضه کننده تجهیزات همکاری زیادی با ما می کنند اما این همکاری ها در داخل کشور انجام نمی شود. مثلا در بحث تخصیص ارز قبلا حواله ها در عرض سه روز کد سویفت می خورد اما اکنون هفته ها به طول می انجامد و باعث اعتراض و بی اعتمادی طرف های خارجی شده است.
در راستای انجام مسئولیتهای اجتماعی، شرکت ایران دارو اقدام به همکاری با مراکز دانشگاهی درخصوص پذیرش کارآموز و حمایت از پروژهها و تحقیقات دانشگاهی میکند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با انتقاد از وضعیت موجود شرکت تولی پرس گفت: نام تجاری تولی پرس ارزش تجاری بسیار بالایی دارد اما متاسفانه مدیریت حال حاضر به سمت دلالی مواد اولیه در حال حرکت است، تولیپرس به کل ایران تعلق دارد و باید با مدیریت سودجویانه در آن برخورد قضایی شود.
سفارت ایران در ارمنستان اعلام کرد: نخستین شرکت ایرانی با ارسال دستگاه های مجهز درمان رادیو تراپی فعالیت خود را در جمهوری ارمنستان برای بیماران سرطانی آغاز کرده است.
تغییر مداوم نرخ ارز، بی ثباتی اقتصادی و قیمت ها، کمبود مواد اولیه و افزایش قیمت آن ها و... فضایی را ایجاد کرده که ما شاهد سرخوردگی فعالان اقتصادی و ناامیدی آن ها نسبت به آینده هستیم و در این شرایط نمی توان انتظار خرید واحدهای صنعتی و سرمایه گذاری را داشت
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز به کار سه واحد مشکل دار داروگر، تولیپرس و روغن جهان بعد از توقف یکی دو ماهه خبر داد.
مدیرعامل شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) گفت: تماد در سال 96 حدود 6.7 میلیون دلار صادرات داشت. امسال پیش بینی شده که بتوانیم به صادرات 8 میلیون دلاری برسیم. در شش ماهه نخست سال جاری نیز حدود 1.3 میلیون دلار صادرات داشتیم.